Tevékenységek

Tevékenységek
 
 

Kávéfőző gyártás

Cégünk 1995 óta gyártja a népszerű KALIFA és FATIMA – nem elektromos – kávéfőzőket. A két típus azonos alapra épül. Speciális tölcsér- és szűrő-kialakításuknak köszönhetően kettő és négyszemélyes kávét is lehet velük főzni.
Anyaguk bevizsgált, élelmiszeripari-engedélyes alumínium ötvözet.

 

Világítástechnika

Vállalkozásunk lakásvilágítási termékek alkatrészeinek kereskedelmével is foglalkozik. Az olasz ARDITI cég kiemelt magyarországi partnerei vagyunk. Lámpafoglalatok, szerelt vezetékek (villásdugóval, kapcsolóval), ezekhez kapcsolódó szerelési anyagok (tehermentesítők stb.), lámpa függesztékek forgalmazói vagyunk. Egyedi lakásvilágítási termékek gyártását is vállaljuk, főként rozsdamentes acélból.

 

Alumínium-öntés

A kávéfőző gyártáshoz kapcsolódóan alumínium-öntéssel is foglalkozunk. Fémkokillás, precíz munkadarabok darabok, gravitációs öntését vállaljuk.

Az általunk használt alapanyagok:

öAlSi10Mg és öAlSi12Mg

 

Gépi polírozás

A kávéfőző gyártáshoz kapcsolódóan gépi polírozást, koptatást, sorjátlanítást is végzünk. Nagy teljesítményű golyós polírozónkkal rozsdamentes anyagok, alumínium és réz polírozását vállaljuk. Bonyolult kialakítású munkadarabok fényesítésére kiváló ez a technológia, mivel a felületet egyenletesen polírozza. Koptató gépünkkel a megmunkálás során keletkezett durva felületi egyenetlenségeket, sorjásságot tudjuk eltüntetni.

A technológia kiválóan alkalmas régi, mattult felületek (pl. kilincsek, motor- és gépalkatrészek) felújítására.

Nyers, esztergált öntvény Koptatás után Polírozva