SZV-3362/2 Raktáron 4  Gyártó: Szarvasi »

Szarvasi függeszték Cheer 1-es antik fekete

Beltéri használatra készült, hosszú élettartamú, minőségi függeszték, amely családi házak és lakások tökéletes választás. A klasszikus vonalvezetésű függeszték antik fekete fémvázzal, fabetétes lámpatesttel…
25 083 Ft
(19 750 Ft + 27% ÁFA) / db

Beltéri használatra készült, hosszú élettartamú, minőségi függeszték, amely családi házak és lakások tökéletes választás. A klasszikus vonalvezetésű függeszték antik fekete fémvázzal, fabetétes lámpatesttel és fehér színű opál burával rendelkezik.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg: 2,90 kg
Magasság: 95,0 cm
Szélesség: 43,0 cm
Mélység: 43,0 cm

Szállítás

Személyes Átvétel


A megrendelt termékeket a vevő, visszaigazolás és időpont-egyeztetés után a telephelyünkön díjmentesen átveheti- Cím: 5540 Szarvas, Damjanich u. 115. Tel.: 0630 9385474

Postai kiszállítás, utánvéttel.


A terméket a Magyar Posta szállítja a megadott címre, ahol a termék számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai kiszálítás előre fizetéssel.


A terméket a Magyar Posta szállítja ki a megadott címre. A számlát előre elküldjük, melynek kifizetése után postázzuk a rendelést. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díj: 2 000 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek