SZV-7019/1 Raktáron 4  Gyártó: Szarvasi »

Szarvasi állólámpa KLUB

Beltéri használatra készült, hosszú élettartamú, minőségi állólámpa, amely családi házak és lakások számára tökéletes kiegészítő. A modern vonalvezetésű állólámpa krómozott fém lámpatesttel, fabetéttel…
34 925 Ft
(27 500 Ft + 27% ÁFA) / db

Beltéri használatra készült, hosszú élettartamú, minőségi állólámpa, amely családi házak és lakások számára tökéletes kiegészítő. A modern vonalvezetésű állólámpa krómozott fém lámpatesttel, fabetéttel és fehér üvegburával rendelkezik.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg: 8,0 kg
Magasság: 140,0 cm
Szélesség: 51,0 cm
Mélység: 51,0 cm

Szállítás

Személyes Átvétel


A megrendelt termékeket a vevő, visszaigazolás és időpont-egyeztetés után a telephelyünkön díjmentesen átveheti- Cím: 5540 Szarvas, Damjanich u. 115. Tel.: 0630 9385474

Postai kiszállítás, utánvéttel.


A terméket a Magyar Posta szállítja a megadott címre, ahol a termék számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díj: 2 800 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai kiszálítás előre fizetéssel.


A terméket a Magyar Posta szállítja ki a megadott címre. A számlát előre elküldjük, melynek kifizetése után postázzuk a rendelést. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díj: 2 200 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!