Főoldal > Vásárlási útmutató
Vásárlási útmutató
A webáruház

Az oldalt a KALNET Bt működteti. Fő célunk a nagykereskedőkkel és szervízekkel töténő szorosabb, rugalmasabb együttműködés, egyedi vevők rugalmasabb, gyorsabb kiszolgálása.

Ügyfélszolgálat

Elektronikus rendszerünk a nap 24 órájában rögzíti a rendeléseket. (A karbantartási és feltöltési idők kivételével.) E-mailen és telefonon érkezett kérdéseikre csak nyitvatartási időben áll módunkban válaszolni.

Nyitvatartási idő:

Hétfő 8-15-ig
Kedd 8-15-ig
Szerda 8-15-ig
Csütörtök 8-15-ig
Péntek 8-15-ig
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Termékekről

Webáruházunkban a SZARVASI Zrt. és a KALNET BT termékei találhatók meg.

A termék adatait a gyártó által rendelkezésre bocsátott információs anyagból rögzítettük, valamint a katalógus képek alapján alakítottuk ki. Munkánk során a legnagyobb alapossággal jártunk el, de az esetlegeshibákért felelősséget vállani nem tudunk. Adataink tájékoztató jellegűek.

Árinformáció

Áraink magyar forintban értendőek.

Webáruházunkban alkalmazott árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t, egy darab termékre vonatkozik, és nem tartalmaz házhozszállítási díjat. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Hiba esetén a gyártó / beszállító adatai a mérvadóak. Utóbbi esetben egyeztetést kezdeményezünk, szükség esetén töröljük a rendelést. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés és annak elfogadása, visszaigazolása esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.

Megrendelés

A megrendelés távollevők közötti szerződésnek minősül.

A megrendelésre vonatkozó feltételek továbbá a weboldalon feltüntetett árak, leírások, műszaki adatok csak és kizárólag a tájékoztatást, a termék minél szélesebb körű megismerését szolgálják. Webáruházunkban történő vásárlás esetén elsősorban azt feltételezzük, hogy vevőnk az általa kiválasztott terméket már ismeri és az interneten keresztül történő megrendelés esetén az általa kiválasztott termék megrendelésével időt, pénzt és fáradtságot takarít meg. A fentiekben felsoroltakra ezt tartjuk érvényesnek.

Szállítási költségek, házhozszállítás

A szállítás történhet futárszolgálattal, postán vagy a KALNET BT saját eszközével.

Szállítás díja: 0 - 40.000Ft-ig 1.800Ft

40.000 Ft felett ingyenes

Szarvasi lakosoknak a kiszállítás INGYENES!!!

Fizetési mód áruátvétel

A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 14 éven felüli személynek áll módunkban átadni.

Külföldi címre szállítandó megrendelést nem áll módunkban elfogadni. A szállítás telefonos egyeztetés után történik. A csomag díját és a szállítási költséget az áru átvételekor kell megfizetni. Halasztott fizetésre nincs mód.

Regisztrált nagykereskedelmi és szervízpartnereinkkel egyedi megállapodásunk szerint történik a szállítás és fizetés.

Garancia

Kérjük az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük. A hibás termék visszajuttatása a vevő feladata és a szállítás költsége is a vevőt terheli.

Szakszerűtlen szerelésből adódó hibák javítására nem vagyunk kötelezhetőek.

A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla.

Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előirt 12 hónap garanciát vállalunk. Ha a gyártó 12 hónapnál hoszabb garanciális időt határoz meg akkor az a mérvadó.

Elállás

A szerződéstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül a vásárló indokolás nélkül elállhat, ha az átvett, bontatlan terméket vissza tudja szolgáltatni. Ebben az esetben a KALNET BT. a vásárolt áru értékét legkésőbb 30 napon belül visszafizeti, a szállítási költség kivételével. Az áru visszaszállításának költségei a vásárlót terhelik.

Regisztráció

A regisztráció során bekérjük az Ön felhasználói, szállítási és számlázási adatait. A rendszer ezeket a regisztrált felhasználók között rögzíti. Megjegyzi a vásárlásokat, kérésre az akciókról, az Ön számára kedvező lehetőségekről értesítjük.

A vásárláshoz nem szükséges regisztráció, de szállítási és számlázási adatokat bekérjük, ezek nem kerülnek be a regisztrációs adatbázisba, minden vásárlásnál ezt újra megkell adni.

Adatvédelem

Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Azokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Panaszügyintézés

Az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 1997. (I.22.) Kormányrendelet alapján a Vevő panaszát szóban vagy írásban közölheti az Eladóval. A panasz szóbeli közlése ügyfélszolgálati telefonszámon, nyitvatartási időben, vagy irásban a kalnet@kalnet.hu e-mail címen teheti meg.

Szerzői jogok

A www.kalnet.hu weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a KALNET BT. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.

A www.kalnet.hu domain név kizárólagos tulajdonosa a KALNET BT. és a domain név szerzői jogi védelmet élvez.

Felelősség korlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A www.kalnet.hu internetes áruház nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

  • a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
  • az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
  • az információtovábbítási késedelemből adódó,
  • vírusok okozta,
  • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
  • vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

Hibás adatokból nyomdai hibákból a ténylegestől eltérő műszaki adatokért felelősséget nem vállalunk.

A KALNET BT. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Tevékenységünk során az alábbi jogszabályok az irányadók

2001. évi CVIII. törvény tartalmazza az elektronikus kereskedelem speciális szabályait.
17 / 1999. (II. 5.) kormányrendelet a távollevők között kötött szerződéseket szabályozza.
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tennivalókat határozza meg.
1997. évi LVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenységről szól.